ludienyberg

The Snusmumriken Show

Publicerad 2012-05-16 22:39:11 i Allmänt,

Snusmumriken har fått en spin-off! Jag ger er:

The motherfucking Snusmumriken fucking show!!!

Snusmumriken ger sig av från Mumindalen för att söka lyckan. Han träffar en vacker flicka som heter Svanselipiia. Han blir så kär att han tappar sitt munspel i vattnet och det driver iväg med strömmen. Snusmumriken blir skitförbannad och bestämmer sig för att ägna resten av livet åt att leta efter munspelet. Han ger sig iväg. Svanselipiia stannar kvar. Men ack!!! Sniff, den jäveln, kommer och raggar upp Svanselipiia i stället. Sniff är nämligen sur för att inte han fick spin-offen och nu vill han jävlas med Snusmumriken så mycket det går.

Mumriken träffar många festliga karaktärer på sin färd. Bland annat festlige Fester som festar hela tiden med fester och annat festifesti. Sedan träffar han Montaraliskaariiaa som han blir ihop med direkt. De får till och med ett barn som får heta Ruutifrukt. Vidare träffar han Hemulen som irrar runt efter nån jävla gräslök. Sedan träffar han Stinkis bror Hepatitimum som inte är riktigt lika elak som bror sin. Hepatitimum är faktiskt så snäll att han ger Snusmumriken en liten katt som han omedelbart utan att tänka döper till Syltser. Vidare träffar han de tre bröderna Grengy, Kockis och Fjalar som brottas med copyrightfrågor med Astrid Lindgren publishing.

Det hela blir en historia på sexton säsonger med massa idiotiska namn som försöker låta finska och fan vet vad... I sista avsnittet dör i alla fall Grengy. NEJ FAN, NU AVSLÖJADE JAG!!!

Ludie

Kommentarer

Postat av: Matti

Publicerad 2012-05-16 23:54:28

Hepatitimum låter mer som latin än finska imo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela