ludienyberg

Vid regnbågens slut

Publicerad 2011-08-22 21:21:46 i Allmänt,

Jag har kommit på en idé till en ny bok. Den ska heta "Vid regnbågens slut". Här är vad som skulle kunna stå på baksidan:

De fyra vännerna Ray, Roger, Ronya och Rasmantha bestämmer sig för att bli snuskigt rika. Men de vet inte riktigt hur. De sätter sig att klura på detta. Plötsligt får Ray en idé: "Vi kan sno den där kistan med guld som ska finnas vid regnbågens slut!" Otroligt korkad idé. Men det är ju värt ett försök! Gänget ger sig ut på en otrolig vandring som kommer att ta dem till platser de aldrig trodde existerade. Häng med på det magiska äventyret! Fucking!

Kanske kan bli nåt. Vi får se.

Ludie

Apornas planet- Reloaded

Publicerad 2011-08-17 15:11:02 i Allmänt,

Det är en mycket svår tid för människorna på jorden. Aporna har tagit över planeten! Fucking! Nu är goda råd dyra! En liten grupp människor samlas i en gammal Hooters-lokal för att ordna en slags resistance-grej liksom. Mötet öppnas. Man #1: "Vi måste göra något! Minns hur det var när människorna regerade här på jorden! Minns för helvete!!!" Man #2: "Men shit! Ta det lugnt. Vi vill ju alla ha tillbaka vår planet, det är klart." Man #3: "Men hur ska det gå till så säg?" Man #4: "Jag vet! Vi kallar in Batman!" Man #5: "Toppen-idé! Shubidoo! Whupihoo!" Man #1: "Fick vi inte med några kvinnor hit?" Man #4: "Skit samma! Ring Batman!"

Och så sker. Man ringer Batman som kommer dit på stört. Batman: "Okej! Nu ska apjävlarna få se vem som bestämmer! Och därmed basta!" En apa har plötsligt dykt upp mitt i bland dem och hört alltihop. Apan: "Och vad i lilla Småland försiggår här mån trooooooooooo?" Batman: "AAAAH!!! Det är en apa! Ni ska dö!" Apan: "Nämen det...! Nää!! Det var väl ändå kanske det mest oförskämda jag hört den här sidan julafton! Jag trodde du var en hyvens kille, Batman!" Batman: "Jag är en hyvens kille! Jag är den hyvaste killen i stan!" Apan: "Jag ska skvallra för de andra aporna att ni tänker döda oss!" Batman: "Nej! Fan! Ta apan som gisslan!"

De tar apan som gisslan och skickar ett utpressningsbrev till hans ap-polare. Brevet lyder: "Hej assholes! Vi har er kompis som gisslan *fNiSs* Vill ni se honom levande igen så... typ dö allihopa och ge tillbaka planeten till oss." Aporna kallar kravet orimligt och hotar med att skicka massa missiler och grejer om apan inte släpps fri. "Fuck you" blir svaret och kriget är i full rulle. Men se på fan! Där kommer ju Dino Riders och dödar alla aporna så nu är allt lugnt igen.

Ludie

Mitt möte med Voldemort

Publicerad 2011-08-13 16:27:40 i Allmänt,

Idag satt jag i köket här hemma och drack kaffe och åt sockerkaka. Expressen låg utbredd framför mig och jag trivdes ypperligt med tillvaron. Lite för bra kände jag. Något lär ju hända snart som sabbar det här lugnet, tänkte jag. Jo. Helt plötsligt poffar det till i rummet och så står Voldemort där. Voldemort: ”AHA! JAG ÄR VOLDEMORT! NU SKA DU ALLT DÖÖÖÖ!” Jag var mitt i en klunk kaffe som jag utan minsta stress avslutade. Jag: ”Jaha.” Voldemort: ”Meh… Ja! Är du inte rädd?!” Jag: ”Nej. Du är bara en snubbe i prästrock och en pinne i handen.” Voldemort: ”Pinne??? Den här pinnen kan utföra ting för hemska att tänka sig!” Jag: ”Wow. Ändå så lyckas den inte döda Harry Potter. Sämst.” Voldemort: ”Du är sämst! Du är typ… smal!” Jag: ”Jaha, ska vi prata lyten? Okej, du har ingen näsa. Weirdo.” Voldemort: ”Men fan vad folk gnäller över det!” Jag: ”Meh, nähä?? Varför har du ingen näsa för? Jag tror inte ens du vet varför, du har väl typ bara slipat bort den för att sticka ut.”

Voldemort kastade någon liten blixt på min ena arm. Det sved lite. Jag: ”Moget.” Voldemort: ”Jag är faktiskt fruktad i hela trollkarlsvärlden!” Jag: ”Det är du säkert. Men det här är människovärlden förstår du. Du måste ha svängt fel någonstans.” Voldemort: ”Jo, väldigt fel! Ditt hem är jättefult!” Jag: ”Ja, ditt hem kan ju bli väldigt fint nu när du har en fet jävla orm att stoppa upp. AAAAAAAAAAAW, TOO SOON???” Voldemort: ”Fan ta dig!”

Voldemort höjde pinnen för att göra slut på mig. Jag: ”Vänta!” Jag sprang fram, slet den ifrån honom och bröt av den. Jag: ”Eehehehehehehehehe hihi!” Voldemort blev så arg att han kokade. Jag: ”Jag så går det när man är näsvis! När man lägger näsan i blöt! Nu står du där med lång näsa! Bättre lycka näs-ta gång!” Mina fruktansvärt roliga näs-vitsar gjorde inte Voldemort det minsta muntrare. Han poffade iväg sig själv. Kvar satt jag och väntade på Sauron eller någon annan idiot.

Ludie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela