ludienyberg

Zazoos morgonrapport

Publicerad 2011-10-15 16:48:27 i Allmänt,

Simba är ute och traskar som han alltid gör på morgonen. Då plötsligt kommer Zazoo flygande och landar med en duns. Simba: "Nämen tjenare tjifen! Geeh." Zazoo: "Va?" Simba: "Geeh." Zazoo: "Vad fan är det med dig?" Simba: "Men jag säger ju geeh! Ähääää!!!" Simba springer iväg och bölar.

Nästa dag är Simba ute och traskar igen och Zazoo kommer. Zazoo: "Okej, här är min morgonrapport." Simba: "Geeh." Zazoo: "MEN KÄFTEN! Säg geeh en gång till och du dör!!! Okej, eh... Zebrorna har flyttat sig ett par kilometer närmare vattenhålet och kommer snart krocka med gnuhjorden som står där. Gasellerna har flockats vid termitstacken för att glöfsa i sig! Myror. Ja... Och sen har vi ju ett par sköldpaddor som skrämmer elefanterna så de typ springer runt och trampar ihjäl alla. Det var min morgonrapport, Ers Nåd!" Simba: "Boooooooooring!" Zazoo: "Meh, än sen att det är boring?! Jag förmedlar ju bara fakta så att du ska veta vad som försiggår här i ditt rike! Lite tacksamhet skulle inte skada! Asshole." Simba: "Du är fucking asshole! Asshole!" De börjar slåss utav bara helvete.

Alla djuren satsar pengar på vem som kommer gå vinnande ur fighten. De idioter som satsar på Zazoo får snabbt äta upp detta då Zazoo åker på råspö. Men men! Simba anställer snabbt en ersättare. Nämligen igelkotten Karius. Fast när Simba får veta vad han heter blir han livrädd. Simba: "JAG VILL INTE HA KARIES! Du får sparken för helvete." Karius anmäler Simba till diskrimineringsnämnden. Men han får inte rätt då händelsen grundar sig på ett konstigt namn och då bryr man sig inte.

Ludie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela