ludienyberg

Skurt - The sequel

Publicerad 2010-11-20 22:56:32 i Allmänt,

Här är uppföljaren till Skurt – the movie:

Skurt har sökt skydd i ett lager tillsammans med en liten grupp människor. Utanför flyger trettio miljoner aliens runt i varsitt rymdskepp och skjuter sönder allt de ser. En vrålgammal gubbe i gruppen säger ”hujedamig, det må jag då säga! Någon måste göra något nu bumsingen! BUMSINGEN!” Skurt slår till honom och säger att han skall ta på sig ansvaret att rädda jorden. Ensam! Han beväpnar sig med en hel massa vapen: maskingevär, handgranater, splitterbomber, knivar, knogjärn, och en hötjuga. Han lastar allt på en vagn. ”Lyssna!” säger han till sina kamrater. ”Ingen av er må följa efter mig! Det här måste jag göra själv! Ty jag måo vara den utvalde!” Någon kommenterar ordet måo och får en sten kastad i huvudet av Skurt. Sedan går han ut.

Totalt kaos råder. Inte en enda levande människa eller en enda hel byggnad i sikte. Allt är sönderskjutet och utomjordingarna verka inte vilja sluta. De far runt som flugor tio meter över marken och pepprar på. Skurt vrider bak sin keps och skriker ”let’s do this, motherfuckers!!!!!” Han tar ett maskingevär och skjuter ned en himla massa rymdskepp. De utomjordarna som överlever krascherna skär han halsen av med sin kniv och slickar av blodet. Men snart kommer ett rymdskepp som är fyrtio gånger större än de andra. Skurt inser att de är ledaren för utomjordingarna. Skeppet landar. Dörren öppnas med ett helvetes högt pysande. Ut kommer en gigantisk alien med fetaste slaktyxan i handen. ”Vad fan har du gjort!?” vrålar han argsint. ”Du har dödat mina polare. NU JÄVLAR!” Han kastar yxan mot Skurt. Skurt hoppar åt sidan då yxan träffar hans vapenvagn med alla bomber och grejer. Största jävla explosionen ever äger rum och skapar en krater med en diameter på två mil typ. Skurt landar framför fötterna på utomjordingen som garvar ondskefullt. ”Haha! That’s all you got, bitch?” Skurt spetsar hans båda ögon med sitt pek- och långfinger och dödar honom med sitt knogjärn.

Men han ser inte den mörke figuren som står och bevakar allt…

To be continued………. Det är så roligt med punkter.

Ludie

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-03 20:50:26

Alltså förlåt att jag kommenterar varenda en men det är ju för att det finns så mycket skoj att kommentera!

Hahaha, älskar att det låter precis som när någon återberättar en riktig film, och jag håller helt och hållet med dig, punkter är så sjukt kul! Frktansvärt tråkig regel det där om att man måste begränsa sig till tre.................................................................. Och! Även utroppstecken är fantastiskt tjusiga att sätta en hel massa på rad!!!!! Tycker du inte!!! Det får ju som allt att låta så underbart glatt! Och trevligt!!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela