ludienyberg

Dan Brown

Publicerad 2009-10-20 00:19:08 i Allmänt,

Detta är en, tragiskt nog, sann historia. Den handlar om en kille som heter Dan Brown. Han ville bli författare. En dag fick han en toppenidé till en bok. Han gjorde hur mycket research som helst för att boken skulle vara trovärdig och när han var klar gav han den titeln ”Gåtornas Palats”. Boken var jättebra men det tyckte inte de elaka gubbarna på förlaget. De sade: ”Usch och fy! Vem vill läsa om sådant här? Datorer och virus, nej! Bort!” Dan Brown gick nedstämd hem och började spinna på en ny bok. Mer research. Snart hade han skrivit ”I cirkelns mitt” och tog med den till förlaget. ”Fy, blä, urk!” lät det den här gången. ”Utomjordingar? Antarktis? Du är galen, människa!” Dan Brown gick hem. Research. Han började peta ihop ett nytt manus. Och dra åt helvete vilket manus det blev.

”Änglar och demoner”. Så hette det nya verket. Dan Brown lät förlagsgubbarna läsa det och så här löd deras omdömen. ”Tvi! Sämst! Herregud! Vadå Illuminati? Vad är det?” Så den boken blev inte heller godkänd.

Seriöst, det är ”Änglar och demoner” vi snackar om här! Utan minsta tvivel den coolaste, bästa boken i historien! De här förlagsgubbarna kan inte ha gjort mer än lite slött skummat igenom den på några sekunder! Idioter…

Very well, Dan Brown gick hem och ännu en gång satte sig och försökte komma på något nytt. Snart gjorde han det. Han skrev ”da Vinci-koden”. I den boken skrev Dan Brown väldigt kontroversiella saker om Jesus. När förlagsgubbarna fick läsa detta sade de: ”Nämen… Du… Du kan ju inte… säga så om Jesus! Herregud! Detta är ju rent vansinne! Vad är det med dig? Vad har du för bevis för det här? Det är nästan så att vi skulle publicera den här boken bara för att visa världen hur dum du är!”.

Sagt och gjort. ”da Vinci-koden” publicerades och sålde så fruktansvärt bra att två av förlagsgubbarna hamnade på mentalsjukhus. De kvarvarande besökte Dan Brown och gratulerade till framgången, som såklart inte bara han hade tjänat på utan också dessa ädla herrar. En av dem frågade, med ett äckligt leende på läpparna: ”Du… Vad var det för andra böcker du hade skrivit, sa du?”

Nu var de böckerna jävligt bra helt plötsligt… Idioter. Hur är den människa skapt som får äran att läsa ”Änglar och demoner” först av alla och sedan säga att den inte kan publiceras för att den är för dålig? Tydligen ska det till att man hackar på Jesus för att folk ska bry sig.

Oj, oj, oj… Vilken värld vi lever i.

Ludie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela