ludienyberg

Drugs are bad

Publicerad 2009-03-18 19:22:58 i Allmänt,

Det finns fördelar med att växa upp med rökande föräldrar. Man lär sig att hata cigaretter. Man lär sig att man inte ens under tortyr skulle sätta en sådan där äcklig, stinkande, rykande, cancerframkallande pinne mellan läpparna. Lukten av cigarettrök är... intressant.


Jag skulle hellre lukta på en död säl. Lukten, som är en blandning av de 4000 giftiga ämnen cigarettröken innehåller, liksom tränger upp i näsborrarna, ner i luftrören och fräter bort de lungfilter den kommer åt. Tack mamma och pappa :-) Undrar hur många cigaretter jag har rökt genom passiv rökning. Lär vara några limpor, det! En jobbig grej är när man går på stan och det kommer någon självmordsbenägen jävel med en cigg. Man ser personen, försöker tajma in andningen för att kunna hålla andan när man passerar. Ibland räknar man lite fel och andas in mitt i kölvattnet bakom rökaren. Fuck...


Cigaretter är ju ändå en väldigt snäll form av drog om man jämför med annat. Till exempel hasch, kokain, heroin, LSD, extacy(hur stavas det?). Alltså, varför? När man redan är fast i ett beroende så förstår jag självklart att man inte kan sluta. Men varför i helvete börjar man??? "Oj, känner du dig nere? Ta den här sprutan så blir du glad". "Ta den här tabletten". "Dra upp det här pulvret i näsan". Seriöst, i näsan! Vad fan är det för fel på kokainmissbrukare? Tänk er själva att hälla upp en hög bakpulver, sätta näsan i det och dra in allt vad man orkar. Vissa är tydligen villiga att göra det för att bli glada och energiska.


"Är du rädd för sprutor? Ta heroin! De sprutorna blir du bara glad av!"

Vi har ju det stora undantaget alkohol som jag tycker är okej i måttliga mängder. Fast det tycker jag inte räknas som drog. EgenKligen.


Nej. Nej, nej, nej, nej. Droger kan go fuck themselves. Det är bara för personer med så få hjärnceller att de tror att de inte har något att skada. Men det har ju de flesta, även idioter.

Dagens visdomsord: Drugs are bad, mkay. Mr. Mackey, South Park Elementary

Ludie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela