ludienyberg

Hans och Greta unrated

Publicerad 2009-06-18 01:31:11 i Allmänt,

Det var en gång en familj. Den bestod av en mamma, en pappa, en son som var tio och en dotter som var åtta. Föräldrarna hade aldrig riktigt tyckt om sina barn. De var båda resultat av alldeles åt helvete för mycket alkohol och trälim på nyårsfester. Barnen var inga änglar heller. Droppen gick när fadern skrapade fram jackpottvinsten på 60 miljoner kronor på en trisslott varpå sonen, som hette Hans, skrapade kontrollrutan. Föräldrarna åkte till Alaska, gick längst in i den största skogen de kunde hitta och lämnade barnen.


"Nedrans!" sade dottern, som hette Greta. "Vad tar vi oss nu till, käre bror?" "Ta det lugnt" sade Hans. "Jag hällde ut brödsmulor efter bilen, så vi kan hitta tillbaka till staden". Men ack och ve! Småfåglarna hade ätit upp brödsmulorna! Hans sköt ihjäl varenda fågel han såg med sitt luftgevär, så förbaskad var han. Nu var de vilse i alla fall. De gick länge och väl. Till slut skymtade de en liten stuga i en glänta längre fram. De gick fram till den och upptäckte till sin stora häpnad att den var byggd av hasch-brownies. De högg genast tänderna i den. Plötsligt hörde de en röst.


"Eh... Det här var ju udda. Två ungar.. står och... äter PÅ MITT HUS?! VAD I HELVETE??!!!" Det var en gammal häxa som talade. Hon drog fram en pistol. "Gå in". De gick in. Höga som barnen var kunde de inte sitta still och dansade runt i huset. Häxan skrek åt dem att sätta sig annars skulle hon måla väggarna med deras hjärnsubstans. Barnen garvade så de grät åt häxans pinsamt töntiga hot men satte sig ändå. Häxan band dem. "Vad ska du göra med oss" fnittrade Greta. "Ska du göra oss illa med din lilla pickadoll? HAHAHAHAHA!!!" Greta kippade efter andan. "Nej" sade häxan. "Jag ska äta upp er! Arrgh! Nu är ni rädda, va? Moahahaha! Jag visar ingen nåd..." Det skulle hon inte ha sagt. Hans och Greta var i sjunde himlen. De vrålade av skratt medans de ivrigt väntade på vad den där stora talande fågelskrämman skulle säga härnäst.


Häxan fick nog och tände i ugnen. Hon skulle grilla barnen levande, då smakade de bäst. Hon knöt loss Hans, som just då upptäckte något synnerligen intressant. Fågelskrämman hade ett ben av stål. Det fanns bara en sak att göra. Hans tog tag i benet, slet av det och kastade in det i ugnen. "MIN PROTES!!!!!!!" vrålade häxan och kastade sig mot ugnsluckan. När hon sträckt in händerna smällde Hans igen luckan och svetsade ihop den. Nu satt häxan fast och skrek som en stucken gris. Hans knöt loss Greta. Nu tänkte de leka med häxan och hämtade lite roliga redskap, däribland klädnypor, häftapparater, köksknivar, yxor, motorsågar... Häxan fick sig en rejäl omgång.


Barnen flyttade in i huset. De lät häxan sitta kvar vid ugnen, hon var en rolig kamrat. Efter ett tag, hade Hans och Greta ätit upp hela huset. De sade farväl till häxan genom att hälla en hel hink med fästingar över henne. "Oj, så skojigt!" skrattade de förtjust. Sedan gick de skilda vägar. Hans blev gangsterkung i Bronx. Greta flyttade till Nordkorea.


Ludie

Kommentarer

Postat av: Ellie

Publicerad 2009-06-21 23:34:47

Vad får du allt ifrån Ludde? xD



Hoppas dock int att detta är berättelsa dina barn kommer att få höra! xD

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela