ludienyberg

Bigfoot

Publicerad 2009-07-29 13:00:08 i Allmänt,

Finns Bigfoot på riktigt? Eller är han en myt? Nya iakttagelser svarar positivt på den första frågan. Det var i ett stort skogsområde i norra Idaho, USA, som en grupp scouter höll på att leta kottar. Då lille Theodore Trippe skulle testa att blunda och lukta sig till kottarna ramlade han ner för en slänt. Hans två kamrater Axel Nesquik och Oliver Frosties sprang efter. När de kommit upp för slänten var gruppen borta.


När de vandrat runt några timmar och lekt "I spy with my little eye" fick plötsligt Theodore syn på något några hundra meter bort. Det var en varelse som gick på två ben, dock ingen människa. Den var två meter lång, gick lätt framåtlutad, långa armar och brun päls. Den gick med dröjande steg och gav ifrån sig ett djupt grymtande ljud då och då. Så hade pojkarna förmodligen beskrivit Bigfoot om de varit lite äldre. Så här sade de i en intervju:


Theodore: Den såg ut som en... apa! Hahahaha! Axel: Den var läskig. Jag trodde den ville äta upp oss. Men den bara gick därifrån. Oliver: Jag gillar Pokémon!


Vem eller vad är Bigfoot egentligen? Är han en ovanligt hårig lång man som är sur för att det inte säljs skor i hans storlek och därför har flytt till skogen för att leva som en utböling? Eller är han en alien från planeten X-59 som kommit för att studera människan och sedan hämta sina kamrater för att ta över världen? Vad lever han av? Växter? Djur? Människor? Och varför kallar vissa honom Sasquatch?


Frågor, frågor, frågor... En dag kanske Bigfoot träder fram och håller en presskonferens om vad han egentligen håller på med. Skulle vara intressant att lyssna på. Han går fram till alla mikrofoner och säger: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH!!!!! "Jaha, okej. Då vet vi. Tack Biggie."


Ludie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela