ludienyberg

Bestman

Publicerad 2009-07-21 16:21:11 i Allmänt,

Jag har kommit på en ny superhjälte! Jag ger er...


Bestman!!!

Tonårige Brynolf Balder har det inte lätt. Varje dag får han spö i skolan av både elever och lärare. Hemma får han spö av sina föräldrar, sin lillasyster och två dvärghamstrar. Hans drömtjej verkar inte ens veta om hans existens och är dessutom ihop med killen som mobbar honom mest. Hans mamma ligger framför teven hela dagarna och äter ostron. Hans pappa är en blind busschaufför med en sexuell böjelse för fällknivar. Deras hus är egentligen inte deras utan tillhör en familj som de har låst in i källaren. Som om inte allt detta vore nog så har de en inneboende kille som heter Höger. Han har ett eget laboratorium i Brynolfs sovrum där han experimenterar med bland annat uran. Som försöksdjur har Höger 104 bävrar.


Brynolf står nätt och jämt ut med tillvaron fram till en magisk dag då han blir träffad av en liten meteorit. Den lilla stenen går in i hans hjärta och Brynolf förs akut till sjukhuset. Mirakulöst nog överlever han. Men en sak har förändrats. Hans sinnen är tio gånger skarpare, han är snabb som vinden, han kan prata med sniglar, han är ganska mycket starkare och kan allt om segling. Trots att läkarna avlägsnade meteoriten ur Brynolfs hjärta så verkar den ha lämnat kvar alla dessa egenskaper. Brynolf lär sig snart kontrollera sina otroliga krafter men vet inte riktigt vad han ska ha dem till. Det får han snart svar på.


En dag stormar det in herionpåverkade turister i Brynolfs hus och dödar hela hans familj med vispar. Brynolf klarar sig genom att springa därifrån och skrika som en kärring. Han återvänder dock efter ett tag. Han ser sin familj ligga döda, styckade och delvis uppätna. Plötsligt vet han vad han ska göra med sina krafter. Han ska bekämpa ondska, kriminalitet och Vanilla coke för det tycker han är äckligt. Han gör en cool dräkt och ger sig ut för att ta sig an stadens mörka sida. Och han ger sig själv ett nytt namn. Bestman.

Ludie

Kommentarer

Postat av: Alex

Publicerad 2009-07-22 10:18:45

HAHA :D det bästa och roligaste jag läst på länge Ludvig! totalt my kinda humour :)

Postat av: Elin

Publicerad 2009-07-25 19:22:04

Precis vad världen behöver! Go Bestman!

Postat av: Socker

Publicerad 2009-10-19 23:58:34

sweet! Det kommer bli hysteriskt ;) Jag läser den gärna !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela