ludienyberg

Sierska. Yeah, right...

Publicerad 2009-02-20 21:56:17 i Allmänt,

Satt och kollade i en två dagar gammal Expressen och upptäckte en rolig sak på baksidan. Där fanns det nämligen en liten annons som stack ut lite extra. Texten löd såhär:

"Är du orolig över arbete, pengar, kärlek, framtid?
Sierskan hjälper dig med sina kort och sin intuitiva mediala gåva!"

Så har de en bild på en kvinna som försöker se lite mystisk ut.

Sedan står det telefonnummer och hemsida. Och under det står det med mikroskopisk text: "c/o wp, box 5123, motala, 19:80/min"

19:80, det vill säga tjugo spänn i minuten. För det första, hur kan man vara så jävla patetisk? Så patetisk att man vill få folk att tro att man har en "medial gåva". Hela konceptet med att hjälpa folk som är oroliga över sin ekonomi faller ju ganska grovt i och med att skiten kostar tjugo spänn i minuten. Och ändå vet man att det finns några stackars satar runtom i landet som går på det. Det är därför hela grjen inte bara är patetisk utan också ondskefull. Tänk bara när den där äckliga kärringen sitter och lurar i någon efterbliven snubbe en massa skitsnack samtidigt som hon drar en tjuga ur honom för varje minut som går.

Och bilden... Alltså snälla. Hon har en turban på huvudet för att folk verkligen ska förstå att det här är äkta. Finns bara en sak att säga om den människan.

DIN PATETISKA JÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att mitt ordförråd inte varit det bästa i det här inlägget, ordet "patetisk" är nästan det enda jag kommer på. Hoppas ni har överseende.

Ludie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela