ludienyberg

Disney Wars

Publicerad 2009-02-03 22:15:43 i Allmänt,

Dark times lie ahead in the land of, äh, palla engelska. Mörka tider råder i Disney rike. De onda från alla Disneyfilmer har samlats, det vill säga häxorna från "Snövit" och "Törnrosa", Jafar, Ursula från "Den lilla sjöjungfrun", Cruella de Vil, Edgar från "Aristocats" med flera. Tillsammans planerar de ett anfall mot de godas sida. Som tur är sitter Dumbo i ett träd ovanför och hör allting. Han flyger hem med de oroande nyheterna.

Hemma berättar Dumbo allt för de godas ledare, Simba. Han kallar omedelbart samman de stridsdugliga. Då de godas rike är väldigt stort är det svårt att förutse var fienden kommer slå till först. Snövits slott låter troligast, därför skickar Simba Oliver och gänget, beväpnade med häcksaxar, att bevaka det. Samtidigt är ju Sjumila-skogen ett potentiellt mål i och med att Sorken förvarar all ammunition i sina tunnlar. De sju små dvärgarna tar på sig uppdraget att vakta det.

Natten går och inget händer. På platser runt om i de godas rike sitter vakterna på helspänn. Så plötsligt, klockan sex på morgonen anropar Pongo att London blivit luftbombat av Törnrosahäxan som förvandlat sig till drake. London ligger i ruiner. Simba, förfärad över nyheten, beordrar ett anfall mot Shere Khans lya. Robin Hood tar på sig uppdraget, rider dit, skjuter ihjäl Kahn på hundra meters håll och återvänder hem. På vägen släpper han minor över Scars och hyenornas marker.

När Jafar får veta att Shere Kahn är död och Scar och hyenorna söndersprängda blir han galen. Han skickar Cruella de Vil, Hjalle och Jeppe i ubåtar för att bomba kung Tritons slott. Tolv torpeder senare är Tritons slott en hög med grus och Ariel bölar för att hennes hem är förstört. Och som om inte detta vore nog så kidnappar Jafar Mowgli. Han skickar en video där han kräver att Simba upphör med sina attackar annars skickar de Mowglis fot på posten. Simba låter sig dock inte skrämmas utan viskar en order till Glader. Glader gör som han blir till sagd och beger sig hem till Kapten Krok och punkterar hans lungor med en träslev. När Jafar senare hittar Kapten Krok korsfäst i sitt eget badrum får han nog. Han släpper Mowgli och erkänner sig besegrad.

Simba och de goda jublar över de ondas kapitulation. De är så glada att följande natt flyger Aladin och Jasmine på sin flygande matta och släpper en atombomb över de ondas rike. Sedan var kriget över.

SLUT

Ludie

Kommentarer

Postat av: Ellie

Publicerad 2009-02-03 23:55:36

Haha den där var ju faktiskt kul :D

Postat av: Viktor

Publicerad 2009-02-05 16:34:03

haha jaa, den borde filmatiseras ju :D

Postat av: Elin

Publicerad 2009-03-10 19:00:48

Hahaha, grymt duktig på att skriva du är.

Satt å skratta som tusan jag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela