ludienyberg

Professor Lundin

Publicerad 2009-08-04 17:06:39 i Allmänt,

Det var en gång en oerhört allmänbildad professor. Han hette Lundin. Han utbildade sig på Harvard och därefter, bara för sakens skull, även Oxford University. Han åkte runt över hela världen och höll intelligenta föreläsningar. Det fanns bara ett problem. Professor Lundin var en anka.

Ingen tog honom seriöst. När han kom till en skola och frågade rektorn om han fick föreläsa fick han bara ett skratt till svar. Han var tvungen att visa rektorn att han kunde lösa otroligt invecklade ekvationer för att vinna dennes förtroende. När han sedan gick upp i talarstolen framför hundratals pubertala elever möttes han av ett "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA!!!!!!!"

I mars 2008 utkom Lundins bok "Att vara hyperintelligent men av någon anledning född i en jävla ankjävels kropp". Boken utsågs till "Bästa självbiografi av en anka". Som att Lundin hade konkurrens. Han försökte dela med sig av sina kunskaper till sina släktingar med de bara tittade fånigt och fortsatte tugga brödsmulor som pensionärerna på parkbänken kastade ut.

Professor Lundin fick till slut jobb på Uppsala Universitet. Han fick dock utstå mycket mobbing från kollegor såsom: "titta, här kommer Anki Panki vilken stanki! Ring Anticimex! Vi har ankor i huset! Haha, din lille fule faan..." Professor Lundin började dricka. Snart satt han på en parkbänk och injicerade herion. För att få pengar till mer heroin gick han runt och rånade folk. Till slut satt han i en madrasserad cell i tvångströja.

Tänk om alla bara hade accepterat professor Lundin som han var. Då hade han inte blivit kriminell utan fått nytta av sin allmänbildning. Tänk på det alla. Mobbas inte!!

Ludie

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela